Koesterboek

Een koesterboek is een mooi vormgegeven boekje voor een vader, moeder, (een pasgeboren) kind, opa, oma, aanstaande bruid, een bruidspaar of … Hierin een ode wordt gebracht aan hem of haar of aan een belangrijke gebeurtenis, zoals een bruiloft, het bereiken van een kroonjaar of een overlijden. Er is alle ruimte voor woord en beeld, voor herinneringen, wensen, belangrijke documenten, foto’s, tekeningen, kaarten, etc.

Twee voorbeelden die ons na aan ons hart liggen, lichten we er graag even uit:

 

Koesterboek van een overleden dierbare

Een koesterboek van een overledene waarin beschreven en verbeeld wordt wie hij of zij was en hoe hij/zij zichzelf zag. Er is alle ruimte voor herinneringen, een levensloop, foto’s, brieven en kaarten. Het is een monument om er altijd bij te pakken en tegen kinderen, kleinkinderen, ouders, broers of zussen te zeggen: zo was oma, tante of broer.

Koesterboek van papa of mama

Misschien sta je op het moeilijke punt om afscheid te nemen van het leven en je dierbaren en wil je graag iets tastbaars achterlaten. Of misschien wil je juist je geliefde en kinderen nog mooie teksten meegeven voor speciale momenten als een eerste communie, een eerste vriend, vriendin, een eindexamen, een bruiloft of het ouderschap. Of misschien wil je vertellen wat jij hebt geleerd om (niet) te doen in tijden van verdriet of juist blijdschap. Bijzondere Verhalen kijkt samen met jou wat belangrijk is voor je en zal je daarna zoveel mogelijk werk uit handen nemen.

Kosten

Bijzondere Verhalen maakt na een kosteloos oriëntatiegesprek graag een offerte op maat. Uurprijs Bijzondere Verhalen: 40 euro.