Passieportret

Anne-Marie van Stoffen & Streken: ,,Ik heb het passieportret van Bijzondere Verhalen gebruikt om op een originele manier het kopje ‘wie’ op mijn website in te vullen. Bezoekers krijgen zo een goed beeld van wie ik ben en waarom ik Stoffen met streken maak. En wat een mooi, treffend beeld heeft Korine geschetst.’’ 

 

Passieportret

Iedere gedachte heeft kracht, een wens kan de wereld in beweging zetten. Staan deze zwart op wit, dan krijgen ze toverkracht. Waarvan gaat jouw hart zingen, breken je dijken open? Waar droom je van, hoe kun je jezelf liefdevol aanmoedigen? Een passieportret geeft antwoord op al deze vragen in woord en beeld.

Waarom een passieportret?

Dit ben jij! Hier sta jij! Een passieportret is een papieren monument van het heden. Voor mensen die zich afvragen: ‘Wat wil ik?’, geeft een passieportret overzicht en inspiratie voor de toekomst. Alle antwoorden zitten in jou. Lees maar! Een passieportret is een warm cadeau aan jezelf of een ander.

Werkwijze:

Bijzondere verhalen interviewt je en maakt daarvan een mooi vormgegeven portret op papier.

collage op hart

 

Collage op hart

Ook bestaat de mogelijkheid om een collage op een houten hart te maken met uitspraken en beelden die je raken en die te maken hebben met jouw passie. De achtergrond kies je zelf uit een van de vele mooie rollen behang, papier en/of stoffen die Bijzondere Verhalen voor je heeft liggen. Hang het op en word elke dag herinnerd aan dat wat je werkelijk wilt. Dan lukt het je om kleine stapjes te zetten en gaan er wondertjes gebeuren.

Kosten passieportret

De kosten van het passieportret bedragen 300 euro, inclusief BTW.

Meer weten? Bel met Bijzondere Verhalen op 06-498 949 22 of mail naar info@bijzondereverhalen.nl.