Spontaan Schrijvenkraam

Schrijfcadeaus uitdelen aan de Spontaan Schrijvenkraam in Wijk

Kleurrijk uit in Wijk, september 2014 én 2015!

 

Een woord, een zin, een gevoel… u draagt iets aan en wij gaan ter plekke schrijven. Klaar terwijl u wacht voor de kraam. Soms is het voor uzelf, soms voor een ander. Soms is het een elfje, soms een ode, of een vrij vers. Een andere keer ontstaat er een wens of een kort verhaal. Het is net welke streken de pen geeft. Wat de bezoekers ervan vinden? Zij ervaren het als een echt schrijfcadeau.

Reactie bezoeker Carola: “Ik heb je spontane schrijfsel pas in de auto open gemaakt en heerlijk rustig gelezen. Wat een prachtig stuk heb je voor me geschreven. Alsof je me volledig kende en wist wat ik nodig had, terwijl ik je maar heel kort heb gesproken. Ik vond het zo bijzonder, dat ik het briefje in een fotolijstje heb gedaan. Het staat nu te pronken op mijn tv kast.”

Op zaterdag 5 september 2015 staat de Spontaan Schrijvenkraam voor u klaar op de Kleurrijk Uit in Wijk (bij Duurstede) markt. De opbrengst (een euro per schrijfcadeau) gaat dit keer naar hospice Berkenstein in Veenendaal.

 

Ode aan rat Kaas, steun en toeverlaat van een jongedame

Ode aan rat Kaas, steun en toeverlaat van een jongedame

Spontaan Schrijvenkraam inhuren?

Ook is het mogelijk de Spontaan Schrijvenkraam te boeken voor beurzen, markten, feesten en partijen. Zo maakt u goede sier, want bezoekers gaan steevast weg met een grote lach op het gezicht en een warmer hart.

Meer informatie? Bel Korine van Veldhuijsen op 06 – 498 499 22

Contact

Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden voor een cursus?
  • U kunt ook bellen of direct e-mailen: M: 06 - 498 949 22 E: info@bijzondereverhalen.nl