Workshops

ontwerp: Koesterkunst. Met kevertjes alias schrijvertjes!

Wie zichzelf wil ontmoeten op papier, zin heeft om te tango-en met taal, te dansen met z’n pen of een ode te brengen aan iets of iemand, is van harte welkom in het Schrijftheater.

Het Schrijftheater biedt vaste cursussen, maar kan ook worden afgehuurd voor een speciaal (schrijf)moment. Onder begeleiding van Bijzondere Verhalen kun je een persoonlijk tijdschrift, boek of krant maken voor jezelf of een dierbare vriend(in), familielid of jubilaris. Meer weten: neem contact op met Korine van Veldhuijsen van Bijzondere Verhalen via: 06 498 949 22 of stuur een mail naar info@bijzondereverhalen.nl

Cursiste Cristel Teusink: ,,Altijd als ik bij Korine een ‘schrijvende avond’ heb doorgebracht, ben ik verbaasd over de creativiteit die zij en ikzelf uit mij weten te halen. Door inspirerende en grappige oefeningen blijkt iedere keer weer dat alle deelnemers boeiende verhaaltjes op papier kunnen krijgen, of ontroerende gedichten. En nee, dat is niet alleen weggelegd voor hen die ’toch heus al wel een beetje kunnen schrijven’, want ik denk te kunnen beweren dat alle nieuwkomers, net als ik een tijdje terug, van zichzelf staan te kijken! Niets hoeft, veel mag. En daarnaast is het zeker ook leuk om nieuwe mensen in haar schrijftheater al schrijvend te leren kennen. Mij krijg je er niet meer weg.”