Boekpresentatie Hoe overleef ik mijn dood?

imam kleinsigneren klein

 

Wat een avond, wat een opkomst en wat een mooie sfeer. Witte donderdag 24 maart 2016 vormde de afsluiting van het boekmaakproces en luidde de start in van een nieuw begin: het loslaten van het boek. En wat was het een mooie avond: met zoveel familie, vrienden, belangstellenden, geïnterviewden en nabestaanden van de geportretteerden… door de organisatie van de Doornse bibliotheek, de hulp van vrijwilligers en van mijn naasten, de massale verkoop van de boeken (uitverkocht), de reacties, de cadeaus en nog zoveel meer: ik woon in een bloemenzee.

Ik denk, voel en schrijf alleen maar dankbaarheid. Ik hoop van harte dat het boek voor wie dit wenst een reisgenoot mag zijn vol inspiratie, houvast, bemoediging, hoop en troost: een reisgids eigenlijk, op de weg die we allemaal maken van wieg tot het graf en verder.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.