Eerste boekrecensie binnen!

De eerste boekrecensie is binnen, en wat voor één! Recensent, tekstschrijver en communicatieadviseur Hanneke Tinor-Centi noemt Hoe overleef ik mijn dood? Een boek over lijden een “diep rakend en taboedoorbrekend boek”. Ook schrijft ze: “Gebruikmakend van een zeer passende, respectvolle en zorgvuldige schrijfstijl verkent Van Veldhuijsen de belangrijke vragen die ons met regelmaat bezighouden over doodgaan en het vaak bijkomende lijden door middel van verschillende troostrijke, verhelderende en bemoedigende interviews.”

Eveneens mooi om terug te krijgen: “Het pleit overigens voor de auteur dat zij deze levensvragen voorlegt aan mensen met zulke gevarieerde levensovertuigingen.”

En: “Wat mij overigens opvalt is dat er, naast de diverse –soms tegengestelde- overtuigingen ook belangrijke overeenkomsten zijn waarmee mensen naar de dood kijken. Zo blijkt dat voor alle mensen in hun laatste fase de relatie met anderen het belangrijkste is. Ook acceptatie van het onvermijdelijke feit dat het einde nabij is, blijkt heel belangrijk.”

Dankbaar voor deze recensie!

 

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.