Kunstenaarsafspraakje Stoute Schoenen

stoute schoenen

 

Op 16 december sloot de Schrijfgroep de editie ‘Ontspant eer ge be-zint’ af met het niet te versmaden kunstenaarsafspraakje. Welke schoenen draag je het liefst? Met wie van de aanwezigen zou je eens van schoenen willen ruilen? Welke tred zou je lopen? Waartoe zou je meer genegen zijn? Niet alleen lieten we onze pennen cirkelen rond dit thema, ook paradeerden wij onder begeleiding van dramaturg en stembevrijder Jolanda Mulder van KYK Levenskunst op allerlei schoenen om aan den lijve te ondervinden wat dit in ons losmaakte en welke stoute schoenen we in 2018 willen aantrekken.

We hadden lol, liepen op te grote voet, stonden in elkaars schoenen en weten nu precies waar het schoentje nijpt…:) Een boost voor onze creativiteitszin en lachspieren: tijdens de spontane scenes die we speelden op onze nieuwe schoenen en tijdens het schoenen lezen: op basis van alleen een schoen vertelde Jolanda (achter een gordijn gezeten) wat voor een type de drager van deze schoen is. Wederom een geslaagde afsluiting van alweer zo’n fijne Schrijfgroep.

Wil je deelnemen aan de nieuwe editie van de Schrijfgroep die begint op 23-01 2018, thema Fijn-zinnig? Wees er snel bij. Er zijn nog slechts een paar plekken.

 

Afsluitend elfje Korine

schoenen

ze spreken

en nodigen uit

om nieuwe stappen te

zetten

 

Contact

Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden voor een cursus?
  • U kunt ook bellen of direct e-mailen: M: 06 - 498 949 22 E: info@bijzondereverhalen.nl

 

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.