Autobiografische schrijfcursus ‘Toen en nu’

Vijf zin-gevende bijeenkomsten op woensdagmorgen

“Je eigen boek lezen, dat is je opdracht in het leven”, zeggen Oosterse wijsgeren. Schrijven is hierbij een prachtig en krachtig hulpmiddel.

Tijdens deze nieuwe autobiografische schrijfcursus, die woensdagochtend 31 oktober start, duikt u uw (familie)geschiedenis in, op zoek naar de verhalen van uw jeugd én van ‘dit’ moment.

Het Schrijftheater biedt een veilige en inspirerende omgeving aan mensen die bij zichzelf op verhaal willen komen. Aan de hand van afwisselende en eenvoudige schrijfoefeningen komen de herinneringen als vanzelf op papier. Vaak blijken deze meer geur en kleur te bevatten dan men dacht en ontdekt u nieuwe lagen in ‘vaste’ vertellingen. Tijdens vijf bijeenkomsten legt u een basis, waarop u thuis kunt voortborduren.

Data: op verzoek

Locatie: Schrijftheater, Prins Hendrikweg 16 in Doorn.

Kosten: 100,00

Voor haar overlijden sprak schrijfster Renate Dorrestein: “Zonder verhalen zouden we helemaal niets van onszelf begrijpen.” Volgens haar werken verhalen ordenend, bezwerend, ze geven ons een kans onze doden te eren, onze liefdes recht te doen, in het reine te komen met onze eigen sterfelijkheid. Dit is ook de ervaring van oud-cursisten. Doet u mee?

Zo beleefde Thea de vorige editie: ”Dankzij Korine heb ik de moed gevonden om over mijn leven te schrijven. Zij heeft ons op energieke en integere wijze precies geboden wat we nodig hadden.”

Contact

Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden voor een cursus?
  • U kunt ook bellen of direct e-mailen: M: 06 - 498 949 22 E: info@bijzondereverhalen.nl